Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

SPPS califică incidentul de la Palatul Național drept „acțiuni de promovare a familiei Botgros”

12 mar. 2013,, 10:45   Societate
3123 1
Foto : arena.md
„Angajaţii Serviciului au acţionat în limitele legii, exercitîndu-şi sarcinile de competenţă şi nu au admis abateri de etică, cu atît mai mult, nu au adresat injurii la adresa domnului Nicolae Botgros”. Acestea sînt rezultatele anchetei interne a Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) pe marginea acuzațiilor privind agresarea maestrului de către pretinșii ofițeri din paza președintelui Nicolae Timofti, relatează NOI.md.

Potrivit SPPS, în urma audierii colaboratorilor SPPS şi martorilor oculari ai incidentului, s-a stabilit că ofițerii de pază nu au făcut altceva decît să solicite schimbarea unui cablu care crea impedimente pentru libera circulaţie a persoanelor. „Domnul Nicolae Botgros şi fiul său Corneliu au avut o reacţie neadecvată la solicitarea ofiţerilor SPPS, afirmînd ulterior că au fost înjuraţi de aceştia”, se menționează în comunicatul instituției.

Totodată, „Serviciul Protecţie şi Pază de Stat regretă că numele său, involuntar, a fost implicat în aceste acţiuni de promovare a familiei Botgros”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?