Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Poliția nu are suspecți în cele două omoruri din Ocnița

11 mar. 2013,, 12:12   Societate
2645 0
Foto : jurnal.md
Lipsă de suspecți în cazul celor două omoruri în raionul Ocnița la data de 24 februarie și, respectiv, 8 martie curent. Deși verifică mai multe persoane, deocamdată niciunul dintre ei nu are statut de suspect. Oamenii legii nu exclud versiunea unui omor în serie.

Solicitați de NOI.md, responsabili din cadrul Centrului de Presă al Ministerului Afacerilor Interne au declarat că la moment, „se verifică și versiunea unui omor în serie, dar nu avem informația că ar fi vorba de așa ceva”. Asta chiar dacă ambele cazuri s-au produs în raionul Ocnița, iar ambele victime erau femei care locuiau de unele singure și au fost lovite în cap cu un obiect dur.

Primul dintre cazuri a avut loc la 24 februarie în comuna Sauca. Victima de 54 de ani a fost descoperită de o vecină, pe cazul dat fiind deschis un dosar penal pentru omor. Celălalt caz a avut loc pe 8 martie în comuna Gîrbova. Și de această dată, victima de 86 de ani a fost lovită cu un obiect dur în regiunea capului. Aceasta a decedat la spital. Pe acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă, soldată cu moartea. Poliția din Ocnița este în stare de alertă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?