X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

SCANDAL înainte de concertul lui Botgros!

11 mar. 2013,, 11:21   Showbiz
11353 6
Foto: elldor.info
Celebrul dirijor al orchestrei “Lăutarii”, Nicolae Botgros, a uimit publicul cu un concert aniversar care a adunat pe scena Palatului Naţional peste 60 de lăutari din toate generaţiile orchestrei. Alături de „Lăutarii”, pe scenă au cîntat interpreţi de muzică populară din Moldova şi România: Ion Paladi, Lidia Bejenaru, Nicolae Glib, Nicolae Ciubotaru, Daniela Condurache, Nicu Iordan, Mariana Ionescu şi Benone Sinulescu.

Înainte de concert, maestrul a avut parte şi de momente mai puţin plăcute. Din cauza unor agenţi de pază ai preşedintelui Nicolae Timofti, maestrului i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj medical.

Potrivit presei, unul dintre bodyguarzii preşedintelui a verificat fotoliul unde urma să stea Timofti şi a fost deranjat de faptul că în zonă erau mai multe fire. Maestrul Botgros, care făcea ultimele teste la instalaţiile de sunet din sală, s-a dus lîngă agentul de pază iritat pentru a-i explica prezența acelor fire acolo. Bodyguardul l-ar fi înjurat, spunîndu-i unui coleg prin staţia de emisie-recepţie că „unul face probleme“.

Unii interpreţi autohtoni au menţionat că nu este prima dată cînd paza de stat înjură artiştii. „Încerc să înţeleg de ce unii oameni nu pot explica lucrurile normal, crezînd că pot să se comporte cum le dă lor prin cap. Şi tare îmi pare rău de asta. Am fost agresaţi şi noi de paza preşedintelui, adică eu şi regizorul nostru de sunet Roman Bordei. Motivul nici nu are sens să îl spun. Pur şi simplu nu era motiv”, a scris interpreta Dara pe contul său de Facebook.

Concertul s-a desfăşurat la 10 martie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?