Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Reprezentanții CEC au efectuat o vizită de studiu în Polonia

9 mar. 2013,, 13:30   Societate
2674 0
Foto : cec.md
O delegaţie a Comisiei Electorale Centrale condusă de secretarul CEC, Andrei Volentir, a efectuat o vizită de studiu la Comisia Electorală Naţională din Polonia. Membrii delegaţiei au avut întrevederi atît cu colegii lor polonezi, cît și cu membrii partidelor politice din țara gazdă, relatează NOI.md.

Subiectul-cheie al întrevederilor, atît la cele cu reprezentanții Comisiei Electorale a Poloniei, cît și cu membrii partidelor politice a fost finanţarea partidelor politice şi campaniilor electorale, donaţiile efectuate, raportarea finanţelor în campania electorală şi reglementările, ce ţin de cotizaţiile partidelor. Partea moldovenească a informat despre situaţia din Republica Moldova la acest capitol, dar și amendamentele propuse pentru asigurarea controlului şi monitorizarea finanţării partidelor politice.

Vizita de studiu a avut loc în perioada 6-8 martie curent. Delegația Moldovei a fost formată din funcţionari ai Aparatului CEC şi reprezentanţi ai Fundaţiei Internaţionale pentru Sisteme Electorale în Moldova (IFES/Moldova), organizație care a finanțat vizita.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?