X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Premii bănești, diplome de onoare și cadouri de preț pentru femeile militare

8 mar. 2013,, 11:00   Societate
3600 0
Foto : army.md
Deși nu este o profesie tocmai femeiască, peste 20 la sută din efectivul Armatei Naționale sînt reprezentante ale sexului frumos. Cu ocazia zilei de 8 martie, femeile militar au fost felicitate de conducerea Ministerului Apărării, iar un grup de femei s-au ales cu diplome de onoare şi cadouri de preţ. La fel, pentru indici înalţi în executarea funcţiei, femeile militar şi angajatele civile ale Armatei Naţionale au primit premii băneşti, relatează NOI.md.

Potrivit ministrului Apărării, Vitalie Marinuţa, în Armata Naţională femeile şi-au găsit demult locul binemeritat, reuşind să devină un exemplu de devotament, curaj şi executare impecabilă a serviciului militar şi civil. Ministrul le-a mulţumit femeilor militar şi angajatelor civile pentru că, dintre miile de meserii existente, au ales-o pe cea mai dificilă – cea de apărător al patriei.

„De-a lungul anilor, aţi asigurat tenace un parcurs modern Armatei Naţionale, în care v-aţi înscris perfect, astfel încît, astăzi toţi sîntem mîndri de dumneavoastră, de la general pînă la soldat”, a spus Vitalie Marinuţa în cadrul unei ședinţe festive organizate cu ocazia zilei de 8 martie. Tot cu această ocazie, la Centrul de Cultură şi Istorie Militară a avut loc și un concert festiv dedicat angajatelor Ministerului Apărării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?