Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Cinci unități de transport cu acte contrafăcute, reținute la frontiera cu Ucraina

4 mar. 2013,, 15:57   Societate
3147 0
Foto : noi.md
Cinci mașini – cinci acte false. S-a întîmplat la frontiera moldo-ucraineană la sfîrșitul săptămînii trecute, cînd polițiștii de frontieră au anihilat cinci tentative de scoatere din țară a mijloacelor de transport cu acte false sau falsificate. Dacă vor fi găsiți vinovați, șoferii riscă amenzi între 4 și 12 mii de lei, muncă în folosul comunității sau de la doi pînă la cinci ani de închisoare, relatează NOI.md.

La punctul de trecere a frontierei Tudora, au fost reținute două autoturisme de model „Mercedes” şi „Lexus”. Șoferii mijloacelor de transport au prezentat la control o procură şi, respectiv, asigurare obligatorie Cartea Verde, care s-au dovedit a fi false. Conducătorii auto au declarat poliţiştilor că nu cunosc despre falsul depistat în acte. Un alt caz a fost înregistrat la punctul de trecere „Palanca”. Șoferul unui „Mercedes” intenționa să treacă granița, de asemenea, în baza unei procuri falsificate.

Celelalte două mijloace de transport, un „Wolksvagen Golf 2” şi un autocar de marcă „Drog-Mulle”, au fost reţinute în punctele de trecere Ceadîr-Lunga-2 şi Otaci. La ambele unități de transport, numărul caroseriei nu coincidea cu numărul din certificatul de înmatriculare al acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?