X 
Cutremure stiri: 506

Primăria Chişinău nu poate implementa proiecte din cauza neaprobării bugetului municipal

4 mar. 2013,, 10:38   Societate
2577 0
Foto : noi.md
Neaprobarea bugetului municipal pentru anul 2013 împiedică activitatea Primăriei Chişinău. Azi, în cadrul şedinţei operative, şeful Direcţiei transport şi căi de comunicaţii, Adrian Boldurescu, a declarat că proiectul BERD stagnează din cauza bugetului neaprobat.

“Avem nevoie de buget pentru a discuta proiectele de viitor. Subdiviziunile responsabile trebuie să înceapă cît mai repede lucrările la reţele. Se preconizează ca în mai-iunie să fie organizată licitaţia de BERD, iar, cel tîrziu în toamnă, să înceapă lucrările", a menţionat Boldurescu.

Municipalitatea a împrumutat bani de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru reparația capitală a şase străzi din municipiu. Este vorba despre bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, str. C. Negruzzi, str. V. Alecsandri, str. 31 august 1989, str. Tighina şi str. Alexandru cel Bun. Lucrările la trei dintre ele urmează să demareze în anul curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав