X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

A fost lansat concursul național de business planuri pentru tineri

4 mar. 2013,, 09:55   Societate
2999 0
Foto : oktomatos.pt
Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri din Moldova (ANTiM) a lansat cea de-a noua ediție a Concursului Naţional de Business Planuri pentru Tineri 2013. Participanţii vor avea posibilitatea de a obține un grant de inițiere a afacerii, acumula cunoştinţe în elaborarea unui plan de afaceri de succes, precum și vor beneficia de susținerea și ghidarea mentorilor profesioniști, relatează NOI.md.

Concursul este destinat tinerilor cu vîrsta cuprinsă între 18-35 de ani, care doresc să inițieze sau să-și dezvolte propria afacere, și are drept scop susținerea și promovarea ideilor tinerilor.

În acest an, concursul este organizat în perioada 25 februarie - 18 iunie și va fi desfășurat în cinci etape. Astfel, în prima etapă vor fi selectaţi 50 de participanţi pentru etapa de instruire, iar din cei care vor prezenta planul de afaceri, vor fi selectați opt candidați care vor beneficia de granturi pentru dezvoltarea afacerii. Valoarea grantului poate varia între 50 și 100 de mii de lei.

Persoanele care vor fi finanțate, precum și cele instruite, vor beneficia de susținere consultativă și informațională timp de un an de la încheierea concursului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?