Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Un originar din Moldova o învață pe Anastasia Volocikova să cînte

3 mar. 2013,, 08:25   Showbiz
5937 4
Foto : podlinnik.org
Metodie Bujor, originar din Moldova, este partener al balerinei ruse de renume Anastasia Volocikova, în cadrul proiectului TV "Dve zvezdî" la ”Pervîi kanal”.

Balerina nu ascunde că îi este dificil să participe la program. Anterior, pe microblogul ei, Anastasia a scris: "Nu este ușor să iei parte la proiectul "Dve zvezdî". Eu nu sînt profesionistă în canto, mi-e greu să concurez cu maeștrii. Dar eu cred că totul se va primi, și voi învăța. Credeți-mă, să interpretezi o melodie în duet, acompaniată de o orchestră live, în fața publicului din întreaga țară, avînd la dispoziție o singură încercare – puțini ar putea face față acestei provocări".

După fiecare evoluare a balerinei, pe Internet apare o mulțime de comentarii destul de neonorante. Majoritatea telespectatorilor spun că canto nu este punctul ei tare.

Metodie Bujor s-a născut în Moldova. A absolvit Academia de Muzică ”Gavriil Muzicescu” în anul 2000. Şi-a început cariera în trupa teatrului „Novaia Opera” din Moscova. A susţinut concerte în America, Anglia, China, Elveţia, Spania.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?