Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Ghimpu: Alianța trebuie spălată, pieptănată și îmbrăcată în haine noi

1 mar. 2013,, 14:50   Politică
5547 19
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că fracțiunea PL nu va vota pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, propusă de PCRM. Declarația îi aparține lui Mihai Ghimpu și a fost făcută după ședința Parlamentului, relatează NOI.md.

Totodată, liderul PL nu exclude că PCRM și PDM ar putea vota împreună pentru demisia Guvernului, așa cum a făcut anterior și PLDM, cînd, împreună cu PCRM, a votat pentru demiterea prim-vicepreședintelui Parlamentului. “Reieșind din experiență, cînd au avut loc voturi comune – ba PDM cu PCRM, ba PLDM cu PCRM – prevăd ce o să se întîmple. PLDM o să mănînce ce a semănat. PL pledează pentru AIE, însă alianța trebuie spălată, pieptănată, parfumată și îmbrăcată în haine noi”, a spus liderul PL.

Totodată, liderul PL consideră că liderii AIE trebuie să se împace, în pofida certurilor care au avut loc în ultima perioadă.

“Dacă avem măcar un obraz, nu de om, dar de țînțar, de fluturaș, care simte răspundere față de cetățeni, trebuie să cedăm”, a spus liderul PL.

PCRM a înaintat în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. În timp ce PLDM a chemat colegii la dialog, PDM a spus că va susține inițiativa, dacă Filat nu își va da demisia.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?