Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Contrabandă de țigări cu căruța

21 feb. 2013,, 09:00   Societate
3360 0
Foto: border.gov..md
Un lot de 13,2 mii de pachete de țigări. Atît au încercat să ducă în România prin contrabandă trei tineri cu vîrste cuprinse între 19 și 25 de ani. Iar deoarece cantitatea mărfii era mare, tinerii au apelat la o căruță de „un cal putere”. Aceștia însă au fost observați de inspectorii de frontieră, care au fost nevoiți să scoată arma din dotare pentru a-i opri, relatează NOI.md.

S-a întîmplat în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Leușeni. Echipa mobilă aflată în misiune de serviciu a observat persoanele și mijlocul de transport în timp ce se deplasau spre linia de frontieră moldo-română. La somația inspectorilor să oprească, persoanele au încercat să fugă, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă un foc aer.

În urma verificării mijlocului de transport, oamenii legii au descoperit cîțiva saci cu o cantitate totală de 13 200 pachete de țigări de proveniență autohtonă de diferite mărci. Cei trei au declarat că intenționau să treacă țigările peste rîul Prut cu ajutorul unei bărci gonflabile, iar ulterior urmau să fie preluate de alte persoane.

La moment, oamenii legii cercetează cazul pentru stabilirea vinovăției și aplicarea sancțiunilor ce li se cuvin. Totodată, întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?