X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Filat a știut cu cine se leagă: M-am gîndit că aleg răul cel mai mic

13 feb. 2013,, 16:48   Politică
5187 3
Foto: noi.md
Prim-ministrul Vladimir Filat răspunde declarației făcute de liderul PL, Mihai Ghimpu, care l-a întrebat dacă a știut cu cine se leagă cînd s-a învoit să semneze acordul de constituire al Alianței pentru Integrare Europeană. În replică, premierul a menționat că a știut acest lucru, însă credea că a ales răul cel mai mic.

„Recent, un lider politic întreba...nu mai țin minte exact, vorbind cu paharul sau cu monitorul: Dar oare nu am ştiut cu cine mă leg cînd am constituit Alianţa pentru Integrare Europeană? Îi răspund acum: Am tolerat mult această situație, am greșit crezînd că lucrurile se pot schimba şi că vom putea acţiona în beneficiul ţării. Credeam că am ales răul cel mai mic. Însă răul cel mai mic vrea şi continuă să crească, trăgînd în jos și guvernarea, dar şi întreaga ţară. Acum a venit timpul să oprim aceste fărădelegi”, a spus liderul PLDM.

Menționăm că cearta în AIE a început după ce PLDM a refuzat să participe la o ședință convocată de președintele Parlamentului, Marian Lupu, în care urma să se examineze demiterea prim-vicepreședintelui Parlamentului și a președintelui Parlamentului. Atunci, Marian Lupu a spus că PLDM și PCRM pregătesc un acord secret. Ulterior, Lupu a declarat că Filat este obsedat de Plahotniuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?