Transnistria stiri: 1405
Preşedintele stiri: 4065

SIS deține o înregistrare video despre incidentul din Pădurea Domnească

11 feb. 2013,, 15:18   Societate
6982 0
Foto: publika.md
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că la funeraliile lui Sorin Paciu nu au participat demnitari de stat. Potrivit edilului, acest lucru a putut fi constatat în urma verificării înregistrărilor video, notează NOI.md.

Chirtoacă a menționat că s-a confirmat doar prezența consilierului municipal Iurie Năstas și a nașului de cununie al lui Sorin Paciu, Ghenadie Sajin. Edilul a spus că, din cele auzite de el, și fostul procuror general Valeriu Zubco ar fi participat, însă nu are dovezi care ar demonstra acest lucru. “Cît privește domnul Zubco, aici nu am detalii”, a spus Chirtoacă.

De asemenea, Chirtoacă a declarat că Serviciul de Informații și Securitate deține o înregistrare video, în care figurează ofițerul de gardă de la comisariatul de poliție din Fălești. Potrivit edilului, acest video va fi transmis comisiei de către SIS, cu solicitarea ca materialul să rămînă sub anonimat.

“Eu sper sa fie utilă informația. Din cîte am înțeles, nu este înregistrarea din comisariat, dar este altceva. Ce conține videoul nu știu, însă se referă la vînătoare”, a spus Chirtoacă.

Primarul Dorin Chirtoacă a fost audiat de comisie pentru a doua oară. La audierile anterioare, el a spus că PL va decide dacă consilierul liberal Iurie Năstas va rămîne în funcția de consilier municipal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?