Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

PL va decide dacă Năstas va rămîne în funcția de consilier municipal

5 feb. 2013,, 11:23   Politică
3328 0
Foto : wordpress.com
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că Partidul Liberal va decide după finalizarea anchetei pe cazul Paciu dacă consilierul municipal Iurie Năstas mai poate deține și în viitor funcția respectivă. Primarul a declarat despre asta în cadrul Comisiei de anchetă pe cazul Paciu, informează NOI.md. Declarația primarului a fost făcută în legătură cu faptul că Năstas a fost prezent la vînătoarea din Pădurea Domnească. De asemenea, primarul a declarat că despre incidentul de la această vînătoare a auzit din presă, iar ulterior a mai aflat detalii de la șeful ”Moldsilva”, Ion Lupu, care a fost propus de PL în funcția respectivă.

Primarul a declarat că nu cunoaște dacă la înmormîntarea lui Sorin Paciu au fost prezenți deputați și miniștri. Chirtoacă a dat asigurări că va solicita informații pentru verificarea unor înregistrări video de la cimitirul la care a fost înmormîntat Paciu.

În cîteva minute, Comisia îl va audia și pe liderul PL, Mihai Ghimpu, iar ulterior – pe prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?