X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Organizația teritorială din Comrat a PCRM a fost deposedată de sediu

6 feb. 2013,, 10:55   Politică
3274 1
Foto: noi.md
Consilierii municipali din Comrat au deposedat reprezentanța locală a Partidului Comuniștilor de sediu. Această decizie a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a consiliului.

Potrivit viceprimarului Lidia Grădinari, Primăria Comrat a primit o adresare din partea prim-viceguvernatorului Găgăuziei, Valeri Ianioglo.

El a cerut administrației orașului să ofere Comitetului Executiv o încăpere în care să treacă angajații Departamentului general dezvoltare economică, comerţ, domeniul servicii şi relaţii economice externe.

Funcționarii din Comrat au reacționat la această adresare și au efectuat o analiză a încăperilor libere.

"Potrivit extrasului oferit de departamentul economic, Partidul Comuniștilor, pe parcursul anului, nu plătește chiria pentru șederea lor în clădire", a declarat vice-primarul.

"În prezent, nu există nici un acord, nici plată pentru chirie. Avem nevoie de încăperi. De aceea, noi propunem să obligăm Partidul Comuniștilor ca pînă la 15 februarie să părăsească încăperea aflată în folosința lor și să atribuim încăperile de la etajul al doilea Departamentului general dezvoltare economică, comerţ, domeniul servicii şi relaţii economice externe", a adăugat Lidia Grădinari.

Președintele Consiliului Municipal, Victor Volkov, a spus că nu poate fi vorba de o politizare a deciziei, pentru că încăperile, eliberate de comuniști, vor fi transmise nu unui partid, ci funcționarilor Comitetului Executiv al Găgăuziei", scrie portalul de știri Gagauzinfo.md.

Decizia a fost adoptată cu votul majorității consilierilor, doi au votat împotrivă și doi s-au abținut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?