X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ghimpu îi cere lui Filat să se ocupe de ministerele lui

5 feb. 2013,, 14:24   Politică
3974 5
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, confirmă că actualul ministru al Tineretului și Sportului, Ion Ceban, ar putea fi propus pentru funcția de șef al Agenției ”Moldsilva”, iar locul acestuia ar putea fi luat de fostul pugilist moldovean Octavian Țîcu. Liderul PL îi solicită prim-ministrului Vladimir Filat să se ocupe de ministerele sale, nu de cele care îi revin PL-ului. Asta după ce premierul a declarat că nu va admite ca în unele funcții de răspundere să fie numite persoane fără experiență profesională în domeniu.

“Domnul Filat să se lămurească cu ministerele lui, că văd că nu e mare succes de cînd a făcut remanieri acolo şi aici să mă lase pe mine să mă lămuresc eu. Sînt instituţiile care au revenit PL-ului – şi eu, şi partidul răspundem de ele, nu Filat”, a punctat Mihai Ghimpu.

Liberalul a adăugat că nu are de gînd să-l convingă pe premier de competenţa candidaţilor propuși pentru anumite funcții.

Menționăm că funcția de director la ”Moldsilva” a rămas vacantă după ce Ion Lupu și-a dat demisia la solicitarea liderului PL, Mihai Ghimpu, care l-a propus pentru această funcție. Asta după ce a fost învinuit că a tăinuit incidentul din Pădurea Domnească.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?