X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Zubco va fi audiat azi de comisia de anchetă în cazul Paciu

4 feb. 2013,, 12:07   Politică
4321 2
Foto : pressactors.com
Comisia de anchetă pentru investigarea incidentului din Pădurea Domnească îl audiază acum pe ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean. Comisia s-a întrunit în ședință în dimineața zilei de azi, iar pînă acum au fost audiate alte cîteva persoane, printre care vînători și medici, informează NOI.md.

Pînă în prezent însă nici unul dintre cei audiați nu a dorit să facă declarații. Mai mult, aceștia au refuzat categoric să răspundă la întrebările jurnaliștilor. Tot azi urmează să fie audiat şi şeful Direcţiei servicii operative a Ministerului Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, iar la ora trei – și fostul procuror general Valeriu Zubco.

De asemenea, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Nichifor Corochi, este așteptat azi la comisie.

În cadrul audierilor de sîmbătă, la comisie s-au prezentat ministrul Sănătății, Andrei Usatîi, viceministrul Sănătății, Gheorghe Țurcanu, cel care a fost informat în 23 decembrie despre faptul că un rănit are nevoie de ajutor la Fălești.

În același timp, pe parcursul zilei de mîine, la audieri sînt așteptați prim-ministrul Vladimir Filat, prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, liderul PL, Mihai Ghimpu, liderul PD, Marian Lupu, și primarul capitalei, Dorin Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?