Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Ghimpu solicită Procuraturii o anchetă pentru a demonstra, că a aflat de incidentul din „Pădurea Domnească” din presă

1 feb. 2013,, 15:59   Politică
4640 1
Foto: publika.md
Președintele Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, s-a adresat cu un demers la Procuratura Generală, Serviciul de Informaţii şi Securitate şi Comisia parlamentară pentru apărare, ordine publică şi securitate a statului, în legătură cu declaraţiile vice-președintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleţ, precum că ar fi aflat despre incidentul din „Pădurea Domnească” chiar pe data de 23 decembrie 2012, cînd a avut loc vînătorea, relatează NOI.md.

„N-am avut cu nimeni discuții la acest subiect pînă nu am aflat din presă. După asta l-am sunat pe Ion Lupu și mi-a confirmat informația”, a spus Ghimpu. În acest sens, liberalul a cerut PG o anchetă privind declarațiile lui Streleț, iar SIS să verifice, dacă i-au fost ascultate discuțiile telefonice, de cine și în ce condiții.

La rîndul său, liberal-democratul Valeriu Streleț a declarat la un briefing de presă, că a explicat pe data de 25 ianuarie ce a avut în vedere și nu mai are ce adăuga. „Pot constata doar faptul, că este o încercare destul de stîngace și jalnică de a completa cu ceva spațiul mediatic pentru week-end. Este o încercare de a-și corecta imaginea care a fost șifonată în ultimul timp”, a conchis Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?