X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

30 de elevi au rămas blocați în zăpadă după ce autobuzul a derapat

28 ian. 2013,, 12:30   Societate
4762 2
Foto: antena3.ro
Un autobus şcolar cu 30 de elevi a rămas blocat în zăpadă în dimineața zilei de astăzi după ce a derapat din cauza condiţiilor de gheţuş de pe drum. Salvatorii Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale au intervenit pe teren, pentru a debloca autobusul, făcînd astfel posibilă ieşirea acestuia pe traseu, relatează NOI.md.

Incidentul a avut loc pe traseul R 3 „Chişinău-Bender”, în apropiere de localitatea Bereschi, raionul Anenii Noi. Autobusul mergea spre oraş, la şcoala, în care învaţă copiii.

Pe parcursul zilelor de 25, 26 şi 27 ianuarie, salvatorii din ţară au intervenit la deblocarea a circa 70 de mijloace de transport în care se aflau peste o sută de persoane. În fiecare zi, în aceste acţiuni, au fost implicaţi în jur de o sută de salvatori, venind în ajutorul celor aflaţi în dificultate.

Deoarece condiţiile meteo continuă să rămînă dificile, salvatorii recomandă prudenţă maximă şoferilor, în scopul evitării situaţiilor dificile, dar şi prezenţa în portbagaj a uneltelor de primă intervenţie, pentru deblocare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?