Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Streleț îi dă replica lui Lupu: show de prost gust marca Lupu – Plahotniuc

22 ian. 2013,, 13:40   Politică
6388 3
Foto: voceabasarabiei.net
Liderul fracțiunii Parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, a calificat drept show de prost gust declarațiile făcute de președintele Parlamentului, Marian Lupu, precum că PLDM și PCRM uneltesc un complot împotriva sa. În cadrul unei conferințe de presă, Valeriu Streleț a declarat că PLDM a refuzat să participe la ședința Parlamentului, pentru că aceasta era ilegală, și nu pentru că ar fi existat vreo înțelegere între PCRM și PLDM. El a specificat că acuzațiile aduse de Marian Lupu au drept scop sustragerea atenției de la decesul lui Sorin Paciu.

“Participăm la un show de prost gust marca Lupu – Plahotniuc. Anume Lupu și Plahotniuc. Asta pentru a arunca societății noi termini de discuție pentru a atrage atenția de la decesul din Pădurea Domnească. Maniera în care s-au făcut aceste învinuiri aberante ne face să presupunem că au fost pregătite din timp”, a spus Streleț. De asemenea, el a menționat că, pentru a exclude pe viitor unele speculații vizavi de o coaliție PLDM- PCRM, PLDM va înregistra în Parlament un proiect care prevede simplificarea procedurii de demitere a prim-vicepreședintelui Parlamentului.

“Acuzațiile de azi au curs gîrlă, despre coaliția PLDM–PCRM, și nu doar. Vreau să afirm că încercările de a pune pe același cîntar integrarea europeană cu scopurile lui Vlad Plahotniuc nu au nici o izbîndă. La această etapă mesajul este clar. Nu vom permite sacrificarea viitorului Republicii Moldova de dragul intereselor lui Plahotniuc”, a spus Streleț.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?