Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4065

Şalaru pregăteşte demisia mai multor şefi de întreprinderi pentru întreţinerea drumurilor. Vezi ce l-a nemulţumit pe ministru

18 ian. 2013,, 10:43   Societate
3086 0
Foto : elldor.info
Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol Șalaru, este de părerea că reprezentanții instituției pe care o conduce trebuie să fie duri cu conducătorii auto nedisciplinați. Afirmațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru epresa.md, în contextul în care vorbea despre curăţarea drumurilor de zăpadă din această iarnă.

Totodată, Șalaru spune că și cu angajații din minister trebuie sa fie dur şi anunță remanieri în cadrul instituției. “Lecția pe care am învățat-o e că noi trebuie să fim duri atît cu angajații noștri, cît și cu conducătorii auto care nu respectă regulile. Oamenii trebuie să înțeleagă că autoritățile își fac datoria”, a declarat Șalaru.

El a spus că, datorită zăpezii care a căzut în această iarnă peste Republica Moldova, a văzut cine se poate descurca în situații excepționale și cine nu.

”Unii șefi a SA „Drumuri” din raioane vor fi schimbați din funcție. Unii deja au fost schimbați sau avertizați. Dar, pînă în primăvară, noi trebuie să finalizam reforma din sistemul de întreținere a drumurilor: din 38 de SA Drumuri vor rămîne doar 12, vor fi comasate cate 3- 4 și vor fi promovați cei mai buni”, a conchis Șalaru.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?