Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4067

Mitropolitul Vladimir a felicitat credincioșii cu Crăciunul

6 ian. 2013,, 13:00   Societate
5156 1
Foto : noi.md
Cu prilejul sosirii sărbătorilor de iarnă, în ajunul Crăciunului, a Anului Nou pe rit vechi și a Botezului, Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldove Vladimir s-a adresat cu un mesaj de felicitare tuturor slujitorilor și enoriașilor Bisericii Ortodoxe din Moldova. Potrivit Întîi Stătătorului, Naşterea Domnului este un bun prilej de apropiere sufletească și de mulţumire lui Dumnezeu.

În mesaj se menționează că, în 2012, Biserica a fost supusă diferitor încercări şi tulburări, dar „biserica mamă nu şi-a precupeţit forţele şi a depus efort considerabil întru amplificarea slujirii morale şi sociale”.

„Au fost intensificate activităţile în rîndul tinerilor, slujitorii noştri nu au dat uitării pe cei din spitale, aziluri, penitenciare şi pe toţi cei împovăraţi cu necazuri”, a menţionat Mitropolitul.

„Bunul Dumnezeu să vă ajute să petreceţi Sfintele sărbători cu belşug de pace, cu deplină sănătate, cu înalte şi curate bucurii. Părinteşte vă îndemn ca şi în noul an să dăm dovadă că sîntem credincioşi pioşi, cu frică de Dumnezeu şi cu deplină ascultare faţă de Biserică şi astfel vom izbuti împreună întru propăşirea binelui şi a dreptăţii”, a conchis Mitropolitul Vladimir mesajul pastoral de Nașterea Domnului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?