X 
Arşiţa stiri: 182
Jocurile Olimpice stiri: 137
Transnistria stiri: 1412

Program special CMG dedicat sărbătorii Duanwu

7 iun. 13:00   Internațional
2886 0

China Media Group (CMG) a organizat la Beijing, o conferință de promovare a programului special dedicat Sărbătorii Duanwu intitulat "Poezii și cîntece dedicate sărbătorii Duanwu 2024".

Președintele CMG, Shen Haixiong, a declarat lansarea programului, împreună cu vicepreședintele Asociației Chineze a Scriitorilor, Li Jingze, vicepreședintele CMG, Wang Xiaozhen, și vicepreședintele forului consultativ politic al provinciei Hubei, Ma Xuming.

Sărbătoarea Duanwu va fi marcată anul acesta la data de 10 Iunie. În colaborare cu orașul Yichang din provincia Hubei, programul CMG va combina peisaje pitorești cu munți și ape, cultură și spectacole artistice, reflectînd farmecul culturii tradiționale chineze, prin cîntece, dansuri, opere tradiționale, muzică populară, operă muzicală și poveștile unor chinezi.

Președintele Federației Internaționale de kaiac-canoe, Thomas Konietzko, a transmis spectatorilor chinezi un mesaj de felicitare. El a arătat că anul acesta, China și alte țări, vor organiza cîteva sute de competiții ale bărcilor dragon, cu prilejul sărbătorii Duanwu.

Cupa mondială a bărcilor dragon va fi organizată în luna Octombrie, la Zigui, în provincia Hubei. De asemenea, prima ediție a Supercupei Internaționale de Kaiac-canoe, organizată de CMG și Federația Internațională de kaiac-canoe, va fi organizată în China. Aceste competiții vor contribui la promovarea sporturilor cu barcă dragon și kaiac-canoe, construind o punte pentru schimburile culturii pe apă între China și alte țări.


1
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав