X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

TOP 5 cele mai vizualizate știri pe portalul NOI.md în 2012

2 ian. 2013,, 09:00   Societate
3506 0
Foto: noi.md
Amînarea vizitei în Turcia a președintelui rus Vladimir Putin, cele zece sfaturi de la fosta soție a premierului, psihologul Sanda Filat, și divorțul celor doi, traiul separat al milionarului moldovean Ilan Șor și a soției acestuia Jasmin, dar și „flirtul” în Parlament dintre deputatul neafiliat Sergiu Sîrbu și Ina din PD. Acestea sînt subiectele celor mai vizualizate cinci știri pe portalul informațional NOI.md, pe parcursul anului 2012, pe care vă invităm să le revedeți.

Știrea „Vladimir Putin amînă vizita în Turcia pe fundalul tensiunilor de după interceptarea avionului sirian”, plasată pe site-ul NOI.md la data de 11 octombrie, a adunat cel mai mare număr de vizualizări. La această oră, numărul acestora a depășit cifra de 115 mii vizualizări și 35 de comentarii plasate.

Pe locul doi se plasează cele zece sfaturi despre naturalețe, libertate și sinceritate în raport cu sine, oferite reporterului NOI.md de fosta soție a premierului Vlad Filat, Sanda. Știrea „Sanda Filat: E timpul de scos masca” din 19 octombrie a adunat vizitele a peste 47 mii de cititori, care au lăsat un număr de 29 de comentarii.

Știrea despre divorțului celor doi - „Filat a divorţat de soţie”, confirmat la data de 7 august 2012, este următoarea în top, atrăgînd atenția a peste 36 de mii de cititori, care au lăsat un număr de 24 de comentarii.

Vestea despre traiul separat al milionarului Ilan Șor și a interpretei ruse Jasmin, la mai puțin de un an după nuntă, a atras curiozitatea a peste 35 de mii de vizitatori ai portalului NOI.md, care au lăsat 16 comentarii. Titlul „Jasmin şi milionarul din Moldova Ilan Şor trăiesc separat”, din data de 9 octombrie, este cea de-a patra cea mai citită știre în 2012.

Ultima în topul celor cinci „cele mai vizualizate știri pe portalul informațional NOI.md în 2012” este secvența unei discuții romantice surprinsă de reporterul NOI.md în sala de ședințe a Parlamentului. Subiecții acestei discuții au fost nimeni alții decît proaspătul deputat ex-comunist Sergiu Sîrbu și Ina, prietena acestuia, tot ea, asistenta unui deputat democrat. „Ina din PD l-a rupt pe Sîrbu de PCRM?” din 21 decembrie a adunat peste 33 de mii de vizualizări și 17 comentarii ale cititorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?