calendar

2 martie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
2 mar. 09:30  
2 martie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 02 martie — a 61-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 304 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
1 martie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
1 mar. 07:30  
1 martie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 01 martie — a 60-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 305 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
28 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
28 feb. 07:30  
28 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 28 februarie — a 59-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 306 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
27 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
27 feb. 07:30  
27 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 27 februarie — a 58-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 307 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
26 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
26 feb. 07:30  
26 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 26 februarie — a 57-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 308 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
25 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
25 feb. 09:30  
25 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 25 februarie — a 56-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 309 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
24 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
24 feb. 09:45  
24 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 24 februarie — a 55-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 310 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
23 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
23 feb. 07:30  
23 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 23 februarie — a 54-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 311 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
22 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
22 feb. 07:30  
22 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 22 februarie — a 53-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 312 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
21 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
21 feb. 07:32  
21 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 21 februarie — a 52-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 313 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
20 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
20 feb. 07:30  
20 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 20 februarie — a 51-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 314 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
19 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
19 feb. 07:30  
19 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 19 februarie — a 50-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 315 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
18 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
18 feb. 09:30  
18 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 18 februarie — a 49-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 316 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
17 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
17 feb. 09:30  
17 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 17 februarie — a 48-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 317 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
16 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
16 feb. 07:30  
16 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante evenimente ale zilei sînt: Sărbători religioase sau Ortodoxe: 3 16 Sf. şi Dreptul Simeon. Sf. Proorociţă Ana Ce se sărbătorește în lume: Ziua ananasul
15 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
15 feb. 07:30  
15 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante evenimente ale zilei sînt: 15 februarie — a 46-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 319 de zile. Sărbători religioase sau
14 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
14 feb. 07:30  
14 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante evenimente ale zilei sînt: 14 februarie — a 45-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 320 de zile. Sărbători religioase sau
13 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
13 feb. 07:30  
13 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 24 noiembrie sînt: 13 februarie — a 44-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 321 de zile. Sărbători reli
12 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
12 feb. 07:30  
12 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei: 12 februarie — a 43-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 322 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe:
11 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
11 feb. 09:30  
11 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi - unică în felul său. Cele mai importante evenimente ale zilei: 11 februarie — a 42-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 323 de zile. Sărbători religioase sau Ortodoxe
10 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
10 feb. 09:30  
10 februarie - Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 10 februarie sînt: 10 februarie — a 41-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 324 de zile. Sărbători reli
Calendarul fiscal al contribuabilului pentru luna februarie 2024
9 feb. 20:30  
Calendarul fiscal al contribuabilului pentru luna februarie 2024Serviciul Fiscal de Stat informează despre faptul că, termenul limită de prezentare a dărilor de seamă fiscale pentru anul 2023, luna ianuarie 2024, precum și termenul de achitare a impozitelor, taxelor, primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și a contribuțiilor de asigurări sociale este data
9 februarie сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
9 feb. 07:30  
9 februarie - сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 9 februarie sînt: 09 februarie — a 40-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 325 de zile. Sărbători relig
8 februarie сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
8 feb. 07:30  
8 februarie - сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 8 februarie sînt: 08 februarie — a 39-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 326 de zile. Sărbători relig
7 februarie сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
7 feb. 07:30  
7 februarie - сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 7 februarie sînt: 07 februarie — a 38-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 327 de zile. Sărbători relig
6 februarie сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
6 feb. 07:30  
6 februarie - сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 6 februarie sînt: 06 februarie — a 37-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 328 de zile Sărbători religi
5 februarie сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
5 feb. 07:30  
5 februarie - сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 5 februarie sînt: 05 februarie — a 36-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 329 de zile. Sărbători relig
4 februarie сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
4 feb. 09:40  
4 februarie - сalendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 4 februarie sînt: 04 februarie — a 35-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 330 de zile. Sărbători relig
3 februarie Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezent
3 feb. 09:30  
3 februarie – Calendarul celor mai importante evenimente din trecut și prezentVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 3 februarie sînt: 03 februarie — a 34-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 331 de zile. Sărbători relig
2 februarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
2 feb. 07:30  
2 februarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 2 februarie sînt: 02 februarie — a 33-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 332 de zile. Sărbători relig
1 februarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
1 feb. 07:30  
1 februarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 1 februarie sînt: 01 februarie — a 32-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 333 de zile. Sărbători relig
31 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
31 ian. 07:30  
31 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 31 ianuarie sînt: 31 ianuarie — a 31-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 334 de zile. Sărbători religi
30 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
30 ian. 07:30  
30 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 30 ianuarie sînt: 30 января — 30-й день года по Григорианскому календарю. До конца года остаётся 335 дней. Sărbători religioase sau Ortodoxe: 1
29 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
29 ian. 07:30  
29 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 29 ianuarie sînt: 29 ianuarie — a 29-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 336 de zile Sărbători religio
28 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
28 ian. 09:30  
28 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 28 ianuarie sînt: 28 ianuarie — a 28-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 337 de zile. Sărbători religi
27 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
27 ian. 09:30  
27 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 27 ianuarie sînt: 27 ianuarie — a 27-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 338 de zile. Sărbători religi
26 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
26 ian. 07:10  
26 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 26 ianuarie sînt: 26 ianuarie — a 26-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 339 de zile. Sărbători religi
25 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
25 ian. 07:30  
25 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 25 ianuarie sînt: 25 ianuarie — a 25-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 340 de zile Sărbători religio
24 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
24 ian. 07:30  
24 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 24 ianuarie sînt: 24 ianuarie — a 24-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 341 de zile. Sărbători religi
23 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
23 ian. 07:30  
23 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 23 ianuarie sînt: 23 ianuarie — a 23-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 342 de zile. Sărbători religi
22 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
22 ian. 07:30  
22 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 22 ianuarie sînt: 22 ianuarie — a 22-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 343 de zile. Sărbători religi
21 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
21 ian. 09:30  
21 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 21 ianuarie sînt: 21 ianuarie — a 21-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 344 de zile. Sărbători religi
20 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
20 ian. 09:30  
20 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 20 ianuarie sînt: 20 ianuarie — a 20-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 345 de zile. Sărbători religi
19 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
19 ian. 07:30  
19 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 19 ianuarie sînt: 19 ianuarie — a 19-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 346 de zile. Sărbători religi
18 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
18 ian. 07:30  
18 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 18 ianuarie sînt: 18 ianuarie — a 18-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 347 de zile. Sărbători religi
17 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
17 ian. 07:30  
17 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 17 ianuarie sînt: 17 ianuarie — a 17-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 348 de zile. Sărbători religi
16 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
16 ian. 07:30  
16 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 16 ianuarie sînt: 16 ianuarie — a 16-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 349 de zile. Sărbători religi
15 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
15 ian. 07:30  
15 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 15 ianuarie sînt: 15 ianuarie — a 15-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 350 de zile. Sărbători religi
14 ianuarie ce sărbătoare ce evenimente cine sînt sărbătoriți zilei de azi
14 ian. 09:40  
14 ianuarie - ce sărbătoare, ce evenimente, cine sînt sărbătoriți zilei de aziVă invităm zilnic să cunoașteți cele mai importante evenimente ale zilei. An de an fiecare zi este unică în felul său. Cele mai importante știri ale zilei de 14 ianuarie sînt: 14 ianuarie — a 14-a zi a anului conform Calendarului Gregorian. Pînă la sfîrşitul anului au rămas 351 de zile. Sărbători religi
calendar
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494