Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Hong Kong condamnă intervenția SUA în afacerile interne ale Chinei

11 iun. 21:00   Internațional
3274 0

Autoritățile din Regiunea Administrativă Specială (RAS) Hong Kong au exprimat nemulțumirea și opoziția față de moțiunea adoptată de Camera Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii (SUA), care calomniază Legea Securității Naționale și Ordonanța privind protejarea securității naționale din Hong Kong, solicitînd impunerea de sancțiuni unor oficiali.

Autoritățile din Hong Kong au transmis că SUA intervin în afacerile regiunii care fac parte din afacerile interne ale Chinei, încălcînd dreptul internațional și normele fundamentale ale relațiilor internaționale. Administrația din Hong Kong nu se teme de nicio intimidare și va continua să susțină cu fermitate securitatea națională în conformitate cu legea.

De la intrarea în vigoare a Legii Securității Naționale din Hong Kong, SUA au ignorat revoltele din 2019 care subminau ordinea socială și economică din regiune, calomnind legile relevante și ignorînd faptul că legea a restabilit viața normală și activitățile economice ale locuitorilor, expunînd ipocrizia, hegemonia și dublul standard.

9
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?