Infografică

Povestea bradului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale INFOGRAFIC
6 dec. 04:14   8097
Povestea bradului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (INFOGRAFIC)An de an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, în Piața Marii Adunări Națională a fost scrisă o adevărată istorie în care rolul central l-a avut Bradul de Crăciun. Instalat și apoi furat, adus de peste mări și țări, bucățit, distrus și în final după o lungă aventură, autoritățile locale au hotărît să cumpere u
Șapte proprietăți folositoare ale bostanului INFOGRAFIC
7 noi. 23:30   5094
Șapte proprietăți folositoare ale bostanului (INFOGRAFIC)Este toamnă, cu toții ne-am făcut provizii pentru sezonul rece și cu siguranță am pus la păstrare și cîțiva bostani. Iar dacă voi încă nu ați făcut acest lucru, vă aducem cîteva motive, care o să vă convingă să consumați această legumă.
Cît de sănătoase sînt perele INFOGRAFIC
7 noi. 07:30   5190
Cît de sănătoase sînt perele (INFOGRAFIC)Și pentru că este sezonul lor și le consumăm din plin, am hotărît să vă aducem la cunoștință cîteva proprietăți folositoare ale perelor.
Harta rezultatelor alegerilor parlamentare în Republicii Moldova INFOGRAFIC
12 iul. 04:14   6076
Harta rezultatelor alegerilor parlamentare în Republicii Moldova (INFOGRAFIC)La 11 iulie cetățenii Republicii Moldova au votat pentru o nouă componență a Parlamentului. Vezi cum s-a colorat politic harta Republicii Moldova. Cele mai multe voturi au fost acumulate de BECS Cele mai multe voruti au fost acumulate de PAS
Clasamentul grupelor de la Campionatul European Rezultate
24 iun. 09:58   13798
Clasamentul grupelor de la Campionatul European: RezultateLa data de 11 iunie, a început Campionatul European de Fotbal. Cum joacă echipele naționale care fac parte din UEFA, dar și care sînt rezultatele meciurilor jucate pînă acum, vedeți mai jos.
Începe Campionatul European de Fotbal Vezi programul meciurilor
11 iun. 18:43   7148
Începe Campionatul European de Fotbal: Vezi programul meciurilorDin cauza pandemiei de coronavirus, Campionatul European de Fotbal 2020 a fost amînat pentru 2021. Din 11 iunie, microbiștii vor avea parte de mult fotbal. Vedeți programul meciurilor mai jos.
Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
Preşedintele stiri: 3022
 X