COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Zelenski despre scandalul Trump: Mereu am vrut să iau Oscarul

Zelenski despre scandalul Trump: Mereu am vrut să iau Oscarul

Președintele Ucrainei a comentat că, în calitatea sa de fost actor, scenarist și producător, și-a dorit mereu să ia Oscarul și să fie popular în America, iar acum chiar este celebru peste Ocean, scrie hotnews.ro

Într-un interviu acordat CNN, Zelenski a mai spus că este gata să primească un nou telefon de la președintele Donald Trump și să viziteze Casa Albă.

”În profesia mea anterioară, cînd eram producător, scenarist și actor, mereu am vrut să iau Oscarul, mereu am vrut să fiu popular în SUA…Acum sînt foarte popular în America”, a glumit președintele Ucrainei, referindu-se la scandalul care a dus la punerea sub acuzare a lui Donald Trump, achitat în cele din urmă de Senatul SUA, scrie noi.md cu referire la libertatea.ro.

„Dacă asta va ajuta Ucraina, sînt pregătit pentru următorul telefon al domnului Trump”, a continuat Zelenski.


Presat să spună în ce mod a afectat scandalul punerii sub acuzare relațiile bilaterale, Zelenski a declarat că Ucraina are o relație foarte bună cu SUA și i-a mulțumit președintelui Trump pentru sprijin.

Pe de altă parte, el l-a contrazis pe Trump care declara că Ucraina este una dintre cele mai corupte țări. „Nu este adevărat. Cînd m-am întîlnit cu președintele Trump (…), i-am spus sincer. I-am spus că noi ne luptăm cu corupția în fiecare zi. Vă rog, vă rog să încetați să mai spuneți că Ucraina este o țară coruptă, pentru că, de acum încolo, nu mai este adevărat”, a mai comentat Zelenski.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load