X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4032

Warner Music Group a anunțat că își va lua rămas-bun de la mai mulți angajați

8 feb. 23:30   Externe
2023 0

Warner Music Group, unul dintre cele mai importante din lume, va reduce cu 10% din forţa sa de muncă, adică 600 de locuri de muncă, prin intermediul filialelor sale media, ca parte a unui plan de reducere a costurilor în valoare de 200 de milioane de dolari, a anunţat directorul său general.

Într-o notă adresată angajaţilor şi făcută publică, Robert Kyncl a dat asigurări că acest "plan are ca scop să elibereze fonduri pentru a reinvesti în muzică şi a accelera creşterea noastră în următorul deceniu" şi că "majoritatea acestor economii vor fi reinvestite".

"Planul include o reducere a forţei de muncă de aproximativ 10%, adică 600 de persoane, majoritatea în proprietăţile noastre media, în sediul central şi în diverse funcţii de sprijin", a adăugat el, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Grupul este unul dintre cei trei coloşi muzicali alături de Sony şi Universal. Această mare companie este acum deţinută de fondul Access Industries al miliardarului anglo-american Len Blavatnik, care a cumpărat-o în 2011 pentru 3,3 miliarde de dolari.

Catalogul său include, printre sute de artişti, Ed Sheeran, Cardi B, Christine and the Queens, precum şi Eric Clapton, Gorillaz, Missy Elliott, Phil Collins şi vechile albume ale Madonnei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?