Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Vineri, în mai multe aeroporturi germane vor avea loc greve

14 mar. 14:30   Externe
2293 0

În Germania, sindicatul Verdi a anunțat că grevele angajaților din domeniul securității de pe mai multe aeroporturi regionale vor continua joi și vineri, ceea ce va duce la anulări de zboruri și întreruperi.

Potrivit sindicatului, personalul de securitate va fi în grevă toată ziua de joi pe aeroporturile din Hamburg, Stuttgart, Karlsruhe/Baden-Baden, Köln și Berlin. Asociația aeroporturilor ADV estimează că peste 580 de zboruri vor fi probabil anulate, afectînd aproximativ 90.000 de pasageri.

Greve suplimentare vineri vor cuprinde aeroporturile din Hanovra, Dortmund, Wiese, Dresda, Leipzig și Karlsruhe/Baden-Baden, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

Pe aeroportul din Munchen, personalul de la controlul personalului și al mărfurilor și de la controlul încărcăturilor va intra, de asemenea, în grevă de la ora 4 dimineața de joi pînă la ora 6 dimineața de vineri.

Aeroportul din Hanovra a anunțat că toate decolările de vineri, între miezul nopții și prînz, au fost anulate, dar sosirile nu vor fi afectate.


Verdi cere o creștere a salariului pe oră de 2,80 euro, prime de performanță mai mari și condiții mai bune de plată a muncii suplimentare.

5
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?