Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4057

Un elefant s-a plimbat printr-un hotel din Sri Lanka (VIDEO)

22 ian. 2020,, 02:30   Externe
3786 0

Mulţi dintre turiştii ajunşi în Sri Lanka merg în safari pentru a observa elefanţii în mediul lor natural, însă clienţii unui hotel pot întîlni mamiferul chiar pe holurile unităţii lor de cazare. Hotelul Jetwing Yala din Sri Lanka a devenit casă pentru un exemplar adult de elefant asiatic, un clip recent cu animalul care se plimbă nestingherit prin hotel adunînd milioane de vizualizări.

Angajaţii hotelului spun că este elefantul este „cel mai loial oaspete al hotelului“ încă din 2013, scrie BBC.

„În primi ani, Natta Kota era un vizitator sezonier - apărea doar cîteva luni pe an, apoi colinda restul resorturilor construite de-a lungul plajei. Acum cîţiva ani, s-a stabilit permanent la Jetwing, unde poate trăi în pace. Natta Kota îşi petrece zilele dormind la umbră şi plimbîndu-se pe aleile hotelului“, a declarat un purtător de cuvînt de la Jetwing.

Chiar dacă elefantul nu este întotdeauna cel mai cuminte oaspete, obişnuind să fure fructe din maşini sau provizii din bucătăria hotelului, angajaţii nu îl pedepsesc. În schimb, vizitatorii sînt avertizaţi să fie atenţi unde lasă fructe şi legume, iar în jurul bucătăriei a fost montat un gard electric.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?