X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Un arsenal întreg de muniție, găsit în curtea unui liceu din Iași

14 mai. 22:00   Externe
2820 0

Atît elevii din clasele primare de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași care participau la ore în clădirile unității de învățămînt, cît și cei care erau cazați la căminul liceului vor urma cursurile online în perioada 14-20 mai.

Decizia din partea consiliului de administrație a colegiului a venit în urma descoperirii unui depozit de muniție din Al Doilea Război Mondial pe locul unde trebuia amenajată școala modulară.

”Toată zona este evacuată. S-a solicitat ca pe perioada următoarei săptămîni să nu se desfășoare activități acolo tocmai pentru ca cei care sînt abilitați să intervină să își poată desfășura demersurile de securizare a acelei zone.

Este necesară o perioadă suficientă pentru a verifica toate spațiile și pentru a reveni în condiții de siguranță”, a declarat purtătoarea de cuvînt a Inspectoratului Școlar Județean Iași, Antonina Bliorț, notează Noi.md cu referire la g4media.ro.

Potrivit primarului Mihai Chirica, pînă luni după-amiază, a fost preluată deja o cantitate semnificativă de proiectile de diverse calibre – fiind umplut un camion.

1
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав