Criza energetică stiri: 1708
Cutremure stiri: 384
Eurovision stiri: 419

Ucraina interzice oficialilor să călătorească în străinătate

27 ian. 19:45   Război în Ucraina
2125 0

Vineri, 27 ianuarie, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a interzis oficialilor să călătorească în străinătate în timpul războiului.

Mai ales fără un motiv întemeiat, relatează RBC-Ucraina cu referire la mesajul primului ministru al Ucrainei Denis Shmyhal din Telegram.

„Pentru a pune în aplicare decizia Consiliului de Securitate și Apărare Națională, Guvernul a adoptat o rezoluție care interzice oficialilor să călătorească în străinătate pe durata războiului fără un motiv întemeiat”, a scris el.

Se observă că aleșii poporului, funcționarii, reprezentanții autorităților locale, procurorii, judecătorii și alți funcționari pot trece granița de stat pe baza unei călătorii de afaceri.

"Este posibil să pleci în străinătate la negocieri, la tratament, la îngrijirea copiilor minori. Nu se poate pleca în vacanță. Din păcate, sînt cei care, nici în timpul războiului, nu au înțeles aceste lucruri de bază. Prin urmare, există o decizie a Consiliului de Securitate Naţională şi Apărare, a existat un decret prezidenţial corespunzător Ucraina şi acum există o rezoluţie corespunzătoare a cabinetului de miniştri”, a subliniat premierul Ucrainei.

8
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий