X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Specialist în aviație, despre posibilele cauze ale prăbușirii avionului președintelui iranian

20 mai. 15:53   Externe
1932 0

Un specialist în aviație susține că lipsa unui apel SOS de la pilotul elicopterului prăbușit în Iran, în care se afla președintele Raisi, indică o „problemă gravă de control”.

Procedurile arată că în astfel de cazuri prioritate au manevrele de zbor și apoi se poate comunica.

Specialistul Kyle Bailey a declarat pentru Al Jazeera că lipsa de comunicare din partea pilotului elicopterului sau din partea altui membru al echipajului arată fără nicio îndoială că a existat o „problemă serioasă de control”, notează Noi.md cu referire la stiripesurse.ro.

Bailey a mai spus că, dacă un elicopter are o problemă tehnică serioasă în timpul zborului, prima sarcină a pilotului este „să mențină aparatul în zbor, iar apoi sînt folosite comunicațiile”.

„Practic, nu am văzut nicio comunicare, pentru că probabil pilotul era atît de concentrat să aterizeze elicopterul sau să-l mențină în zbor”, a adăugat Bailey.


Specialistul a analizat și posibilele cauze ale accidentului. Bailey a arătat că ar putea fi o problemă tehnică, dar nu a exclus că vremea rea și relieful muntos ar fi putut contribui la producerea accidentului.

0
0
2
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?