X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

Sondaj: Donald Trump poate înfrînge orice candidat

10 iul. 09:15   Externe
4395 0

Fostul președinte american Donald Trump poate cîștiga viitoarele alegeri prezidențiale în fața oricărui candidat din Partidul Democrat, inclusiv președintele Joe Biden, vicepreședintele Kamala Harris și fostul secretar de stat american Hillary Clinton.

Acest lucru reiese din cel mai recent sondaj realizat de Emerson College din SUA, un serviciu analitic al universității americane.

După dezbatere, Trump a reușit să obțină sprijinul a 46% dintre cei intervievați, în timp ce Biden a primit 44%. Într-o confruntare teoretică între Trump și Harris, republicanul a obținut 49%, în timp ce vicepreședintele a obținut 43%.

Diferența față de Hillary Clinton este chiar de 7 puncte procentuale – 48% față de 41%. Sondajul a analizat cursa cu o serie de senatori și guvernatori democrați, însă niciunul nu a putut obține mai mult de 42% susținere, relatează Noi.md cu referire la oxu.az.

În plus, serviciul de analiză al Emerson College semnalează o schimbare notabilă în rîndul alegătorilor independenți, ale căror voturi în alegerile prezidențiale ar putea fi decisive. După dezbatere, 42% dintre aceștia și-au exprimat sprijinul pentru Trump, fostul gazdă al Casei Albe, în timp ce Biden a obținut 38%.


În cadrul sondajului au participat peste 1.300 de persoane.

16
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав