Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Robert De Niro a descris experienţa de a fi tată la vîrsta de 80 de ani

28 ian. 01:01   Externe
2318 0

Actorul Robert De Niro a vorbit despre fiica sa de doar cîteva luni într-un nou interviu şi a descris experienţa de a fi tată la vîrsta de 80 de ani ca fiind ''grozavă'', informează Reuters.

Actorul, care deţine două statuete Oscar în palmares, a anunţat în luna mai anul trecut că a devenit, la vîrsta de 79 de ani, pentru cea de-a şaptea oară tată. El a anunţat vestea emoţionantă în timpul unui interviu acordat pentru ET Canada în mai 2023. La momentul respectiv, actorul nu a specificat cine este mama bebeluşului, dar colega sa Kim Cattrall a confirmat la scurt timp după aceea că este vorba despre iubita lui, Tiffany Chen. În aceeaşi lună, De Niro a împărtăşit prima fotografie a fiicei sale cu Gayle King la CBS Mornings şi a precizat că bebeluşul a fost "planificat".

De Niro, care săptămîna aceasta a obţinut o nouă nominalizare din partea Academiei de film americane graţie rolului secundar din ''Killers of the Flower Moon'', în regia lui Martin Scorsese, şi partenera lui, Tiffany Chen, şi-au botezat fiica Gia, potrivit relatărilor din presă. Numele ei întreg este Gia Virginia Chen-De Niro şi s-a născut la 6 aprilie 2023.

''Toate preocupările şi grijile mele pur şi simplu dispar atunci cînd mă uit la ea. Aşa că este nemaipomenit'', a declarat De Niro, vizibil emoţionat, într-un interviu pentru publicaţia AARP The Magazine, care se adresează unui public ţintă de peste 50 de ani din Statele Unite.


''Dar ea are un fel foarte adorabil de a te privi, care te absoarbe... Nu ştiu cum o să fie mai tîrziu, cînd o să fie mai mare, dar se gîndeşte şi observă totul şi priveşte. Este foarte interesant. Aşa că, ştiţi ceva, sunt un tată de 80 de ani şi e minunat şi vreau să fiu cît de mult timp în preajmă... ca să mă bucur de ea''.

De Niro a devenit tată pentru prima dată în 1971, cînd a adoptat-o pe Drena, fiica primei sale soţii, Diahnne Abbott. Cei doi au avut un fiu, Raphael, împreună înainte de a divorţa. După aceea, De Niro a avut doi fii gemeni, Julian şi Aaron, cu fosta iubită Toukie Smith, şi o fiică, Helen Grace, şi un fiu, Elliot, cu fosta sa soţie Grace Hightower.

Actorul a fost văzut pentru prima dată cu Tiffany Chen în august 2021, după ce s-a despărţit în noiembrie 2018 de fosta soţie Grace Hightower.

6
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?