TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Răspunsul Rusiei la expulzarea diplomaților din SUA și a noilor sancțiuni

Răspunsul Rusiei la posibila expulzare a diplomaților săi din Statele Unite va fi unul asemănător, a anunțat primul șef adjunct al Comitetului Consiliului Federației pentru Afaceri Internaționale, Vladimir Djabarov. Despre acest lucru a anunțat Interfax joi, 15 aprilie.

"Dacă este vorba despre expulzare, cred că răspunsul va fi cu siguranță același, nu mai puțin, poate chiar mai mult", a spus senatorul.

El și-a exprimat încrederea că partea rusă nu va lăsa fără răspuns și introducerea de noi sancțiuni anti-ruse de către SUA. "Trebuie să găsim acele puncte dureroase care vor fi cu adevărat foarte sensibile pentru America", a spus parlamentarul.

În același timp, Djabarov a reamintit că deciziile cu privire la astfel de probleme sînt luate de conducerea politică a țării.

Mai devreme joi, Bloomberg a anunțat despre planurile SUA de a expulza zece diplomați ruși din țară, precum și de a impune noi sancțiuni împotriva persoanelor fizice și juridice din Rusia. Se presupune că restricțiile vor fi impuse împotriva a 20 de întreprinderi rusești și 12 cetățeni ruși, inclusiv reprezentanți ai Guvernului și ai serviciilor de informații. Mass-media scrie, de asemenea, că noile sancțiuni anti-ruse pot include restricții legate de datoria suverană a Rusiei.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load