Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Putin: "Rusia este pregătită pentru un dialog cu Statele Unite privind stabilitatea strategică"

29 feb. 15:04   Externe
1882 0

Președintele rus Vladimir Putin a remarcat disponibilitatea Rusiei pentru dialogul cu Statele Unite privind stabilitatea strategică.

În același timp, el a calificat drept ipocrizie din partea Occidentului să discute despre stabilitatea strategică în timp ce încearcă să provoace o înfrîngere strategică pe cîmpul de luptă.

"Rusia este pregătită pentru dialog cu Statele Unite pe probleme de stabilitate strategică. Dar iată ce aș vrea să subliniez, dragi colegi, pentru ca toată lumea să mă înțeleagă corect. În acest caz, avem de-a face cu un stat ale cărui cercuri guvernante întreprind acțiuni ostile deschise împotriva noastră. Și atunci cum rămîne? Vor discuta cu noi cu toată seriozitatea probleme de stabilitate strategică, în timp ce, în același timp, vor încerca să provoace Rusiei, așa cum spun ei înșiși, o înfrîngere strategică pe cîmpul de luptă. Acesta poate fi dat un exemplu clar al unei astfel de ipocrizii", a declarat Putin în timpul discursului său în fața Adunării Federale Ruse.

"Avem toate motivele să credem că vorbele autorităților americane de astăzi despre presupusul lor interes pentru discuții cu noi privind stabilitatea strategică sînt demagogie", a declarat Putin în timpul discursului său în fața Adunării Federale.

De asemenea, el a subliniat că acțiunile SUA și ale sateliților săi au dus la demontarea securității europene, ceea ce creează riscuri pentru toată lumea.

25
1
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?