Jocurile Olimpice stiri: 116
Transnistria stiri: 1453

Podul prăbușit din Baltimore: ce se cunoaște despre persoanele dispărute

27 mar. 13:15   Externe
3289 0

Paza de Coastă a SUA a declarat că cele șase persoane date dispărute sînt probabil decedate. Eforturile de salvare au fost stopate.

În orașul american Baltimore, unde, cu o zi înainte, s-a produs prăbușirea podului autostrăzii Francis Scott Key, operațiunea de căutare și salvare a fost întreruptă. Șase persoane date dispărute sînt probabil moarte. Acest lucru a fost anunțat de Paza de Coastă americană. Este vorba despre muncitorii care reparau pavajul de pe pod în momentul coliziunii. Alte două persoane au fost salvate, relatează euronews.

Shannon Gilreath, comandantul celui de-al cincilea district al Gărzii de Coastă a SUA: "Judecînd după timpul pe care l-am petrecut în această căutare extinsă și după efortul depus, avînd în vedere temperatura apei în acest moment, nu credem că vom putea găsi pe vreunul dintre acești oameni în viață."

Analiștii subliniază că prăbușirea podului ar redirecționa navele de marfă, ceea ce ar costa mai mulți bani și ar întîrzia transporturile. Americanii s-ar putea confrunta cu lipsuri. Locuitorii din statul Maryland, unde se află Baltimore, sînt îngrijorați.

Reamintim că podul Francis Scott Key Bridge s-a prăbușit în orașul american Baltimore, după ce un portcontainer s-a ciocnit de el.


0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?