Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Peste trei mii de persoane, blocate la bordul unui vas de croazieră

26 feb. 15:00   Externe
3840 0

Mai bine de 3.000 de persoane sînt blocate la bordul unui vas de croazieră în largul insulei Mauritius din Africa de Est din cauza unei potenţiale epidemii de holeră.

În urma unei serii de cazuri de simptome gastrointestinale apărute la bordul Norwegian Dawn, autorităţile din Mauritius au decis duminică refuzarea acostării vasului în portul capitalei Port Louis. Anterior, insula franceză La Réunion a refuzat intrarea navei pe teritoriul său.

Majoritatea celor 2.184 de pasageri urmau să-şi înceapă călătoria de întoarcere acasă duminică. Angajaţi ai Ministerului Sănătăţii au prelevat probe de la aproximativ 15 persoane aflate la bord, duminică-dimineaţă. Rezultatele sînt aşteptate marţi, notează Noi.md cu referire la observatornews.ro.

Compania americană Norwegian Cruise Line a declarat că un număr restrîns de pasageri de la bordul Norwegian Dawn au prezentat simptome gastrointestinale uşoare în călătoria de douăsprezece zile în Africa de Sud.

Compania a adăugat că au fost sporite eforturile de igienizare de la bord, precizînd că au fost luate toate măsurile necesare pentru protejarea clienţilor, a echipajului şi a destinaţiilor.

7
2
1
4
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?