COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O tînără a depus plîngere împotriva tatălui ei deoarece bărbatul ar fi trișat într-un joc

O tînără de 24 de ani a depus o plîngere în instanță pe numele tatăl ei după ce bărbatul ar fi trișat într-un Joc popular, transmite paranteze.md.

Tînăra din Bhopal, India, spune că și-a pierdut încrederea în părintele ei după ce acesta a trișat la jocul Ludo. Femeia este supărată că bărbatul a învins-o și a vrut să taie orice legătură cu el. Ea a declarat că îl respecta foarte mult pe tatăl ei și că nu s-ar fi așteptat niciodată ca acesta să trișeze.

Autoarea plîngerii spune că a fost atât de dezamăgită de incident încît a avut nevoie de consiliere psihologică, transmite go4it.

Un consilier al instanței la care a apelat femeia a declarat: „Femeia a spus că și-a pierdut respectul pentru tatăl ei după ce a învins-o (n.e. – în joc). Ea crede că tatăl ei ar fi trebuit să piardă în joc de dragul fericirii ei”.

Instanța i-a oferit femeii consiliere psihologică, iar după patru ședințe aceasta se simte mai bine.


Jocul Ludo, inventat în jur de anul 1896, este foarte popular și există și în format video, disponibil în marile magazine virtuale de aplicații.

Jocurile au provocat multe incidente neobișnuite în India

Jocurile dau naștere la pasiuni puternice în India în ultima vreme, posibil agravate de pandemia actuală. Un băiat în vârstă de 11 ani din India a ucis o fetiță de 9 ani într-un mod șocant, după ce aceasta l-a învins în repetate rînduri într-un joc video online de tip battle royale.

Cazul șocant s-a petrecut la scurt timp după ce un student s-a sinucis, tot în India, cel mai probabil din cauza faptului că jocul video PUBG a fost interzis de guvern.

Tot în statul asiatic, un adolescent a cheltuit economiile familiei, echivalentul a peste 21.000 de dolari, în jocul video PUBG.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load