Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

O animație grafică virală arată exact cum au murit pasagerii submersibilului Titan

13 iul. 2023,, 18:00   Externe
5392 0

O animație grafică, arată cum a făcut implozie submersibilul Titan, în care au murit cinci persoane, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Submersibilul Titan a pierdut contactul cu nava-suport pe 18 iunie, la mai puțin de două ore după ce a plecat spre epava Titanicului, aflată la aproape 4.000 de metri adîncime. La cîteva zile distanță, din ocean au fost recuperate mai multe resturi ale submersibilului, care a suferit o „implozie catastrofală”, potrivit Daily Mail citat de protv.

La bord se aflau Hamis Harding (58 de ani), Shahzada Dawood, (48) și fiul său Suleman Dawood (19), pilotul francez Paul-Henry Nargeolet și CEO-ul OceanGate, compania care a produs submersibilul, Stockton Rush. Toți au decedat în urma incidentului.

Acum , animație grafică postată pe YouTube de AiTelly, arată cum era diferit „designul experimental” al Titan față de tehnologia folosită la submarinele existente, realizate din oțel, titan și aluminiu.

Printre materialele folosite la construcția submersibilului Titan a fost și fibra de carbon - o problemă majoră, potrivit experților, deoarece „poate crăpa și se poate rupe brusc”.


0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?