Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4057

Motivul întîlnirii dintre Trump și Musk

6 mar. 20:15   Externe
2088 0

Fostul președinte american și actualul candidat la președinție Donald Trump s-a întîlnit cu omul de afaceri Ilon Musk pe 3 martie, mizînd pe sprijinul financiar al acestuia pentru campania sa prezidențială.

Acest lucru este relatat de Bloomberg și New York Times (NYT), citînd surse.

Potrivit NYT, la întîlnirea cu fostul președinte au participat alți trei donatori bogați ai Partidului Republican. Ziarul scrie că Trump l-a "lăudat" pe Musk în fața adunării și se așteaptă să vorbească în curînd cu omul de afaceri față în față.

Nu sînt oferite detalii despre întîlnire; nu se precizează dacă Musk a decis să investească în campania lui Trump. Omul de afaceri nu a răspuns la solicitarea Bloomberg de a comenta.

Bloomberg amintește că bugetul campaniei lui Trump este semnificativ mai mic decît cel al campaniei actualului președinte Joe Biden - 30,4 milioane de dolari față de 130 de milioane de dolari în februarie. Între timp, mulți donatori republicani importanți au ales să nu-l susțină public pe fostul președinte sau i-au susținut pe adversarii săi, iar comitetele aliate au cheltuit deja peste 50 de milioane de dolari pe taxe legale în cazuri legate de Trump.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?