X 
Arşiţa stiri: 183
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Modi: "India este pregătită pentru orice fel de asistență pentru instaurarea păcii în Ucraina"

9 iul. 16:12   Externe
2727 0

India este pregătită pentru orice asistență pentru stabilirea păcii în Ucraina.

Premierul indian Narendra Modi a declarat acest lucru în timpul discuțiilor cu președintele rus Vladimir Putin la Kremlin.

"Ca prieten al dumneavoastră, vă spun de fiecare dată că pentru viitorul luminos al generațiilor noastre viitoare, pacea este obligatorie, de aceea credem că războiul nu va rezolva, soluția nu poate fi (găsită) prin război: bombele, rachetele și puștile nu pot aduce pacea, noi punem accentul pe dialog, dialogul este necesar", a spus Modi.

"Ieri am convenit să ajungem la pace cît mai curînd posibil. Sîntem pregătiți pentru orice asistență în această chestiune.... Pot să vă asigur că India a fost întotdeauna de partea păcii", a adăugat premierul indian.

El a declarat că a discutat despre Ucraina cu Putin la reședința Novo-Ogaryovo ieri – 8 iulie – și a făcut schimb de opinii cu privire la aceasta "într-o manieră deschisă".


Modi a spus că în timpul întîlnirii informale cu președintele rus "au apărut idei foarte interesante". Premierul indian a declarat că a auzit poziția și "opiniile pozitive" ale lui Putin și a adăugat că a "simțit optimism" și "speranțe pentru viitor".

5
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав