Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Mihail Boiarski a fost internat în spital din cauza unor probleme cardiace

28 noi. 2023,, 18:25   Externe
2563 0

Actorul Mihail Boiarski a suferit un atac de cord și a fost internat în spital. Despre acest lucru a anunțat fiul său Serghei. Potrivit acestuia, Mihail Boiarski se află acum într-o secție obișnuită.

La Teatrul Academic de Stat din Sankt Petersburg au precizat că spitalizarea a fost planificată, iar spectacolele viitoare cu participarea actorului vor avea loc în timpul sărbătorilor de iarnă. Larisa Luppian, soția lui Mihail Boiarski, a spus că spitalizarea a fost planificată.

Informațiile despre spitalizarea actorului cu un atac de cord au început să se răspîndească în mass-media din Sankt Petersburg. Managerul de relații publice al artistului, Nadezhda Duvanova, a declarat pentru Daily Storm că informațiile despre atacul de cord sînt „greșite”.

„Tatăl meu a suferit un atac de cord, astăzi se simte deja bine, am vorbit cu el la telefon, vocea lui este veselă, este într-o secție obișnuită”, a spus Serghei Boiarski.

„Nu vă faceți griji, Mihail Sergheevici este în spital, dar acesta este un tratament planificat, nu a fost un atac de cord”, a menționat soția artistului.


Artistul Poporului din Rusia (1990), Mikhail Boiarski are 73 de ani. A fost distins cu Ordinul Prieteniei, Ordinul de Onoare, Ordinul de Merit pentru Patrie, gradul IV, și altele.

2
2
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?