Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Ce face Igor Dodon și alți socialiști la Sankt Petersburg

6 iun. 12:15   Politică
8711 1

Președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vlad Batrîncea, deputați, primari și președinți de raioane PSRM, se află într-o vizită de lucru la Sankt-Petersburg pentru a participa la cea de-a 27 ediție a Forumului Economic Internațional, care se desfășoară în capitala de nord a Rusiei.

După cum a menționat Igor Dodon, la forumul din Sankt Petersburg participă reprezentanți ai mediului de afaceri, lideri de state, mass-media, organizaţii obşteşti, politicieni şi savanţi din peste 110 țări și regiuni. Invitatul principal al evenimentului este președintele Boliviei, Luis Arce.

Igor Dodon a scris pe pagina sa de socializare că, în cadrul forumului va avea o luare de cuvînt cu privire la prezentul și viitorul economic posibil al Europei. Împreună cu membrii delegației PSRM vom avea o serie de întrevederi cu participanții la forum.
Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg este unul dintre cele mai mari și importante evenimente de afaceri din lume, concentrat pe problemele cheie ale agendei economice globale. La Forumul din 2023 au participat peste 17.000 de reprezentanți din circa 130 de state, au fost semnate peste 900 de acorduri în valoare totală de 3.860 miliarde de ruble, inclusiv cu reprezentanți ai companiilor străine.

39
0
0
1
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?