Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Mark Zuckerberg a ajuns pe un pat de spital după un antrenament

5 noi. 2023,, 11:15   Externe
2542 0

Mark Zuckerberg întins pe un pat de spital, asistat de soţia sa, cu piciorul stîng în ghips complet. Aceasta a fost fotografia postată de creatorul Facebook pe contul său de Instagram, după ce s-a accidentat în timpul unui antrenament de MMA (arte marţiale mixte).

„Mi-am rupt ligamentul încrucişat anterior şi tocmai am suferit o intervenţie chirurgicală pentru a-l înlocui”, a transmis Mark Zuckerberg într-o postare pe reţeaua de socializare pe care o conduce.

În vîrstă de 39 de ani, Zuckerberg și-a exprimat recunoștința față de corpul medical și a anunțat că nu renunță la lupte. „Mă antrenam pentru o competiţie de MMA la începutul anului viitor, aşa că aceasta va fi puţin amînată. Încă aştept cu nerăbdare lupta, odată ce mă voi recupera”, a scris Mark Zuckerberg, notează Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Șeful companiei Meta practică artele marţiale de mai mulţi ani, participînd la competiţii de jiu-jitsu, şi postează în mod regulat videoclipuri cu acestea pe reţelele sociale.

Zuckerberg s-a făcut remarcat vara trecută, răspunzînd unei provocări din partea rivalului său în afaceri, Elon Musk, care i-a spus pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter), pe care o deţine: „sînt gata pentru o luptă în cuşcă”, cu referire la cuşca în care se desfăşoară meciurile de MMA (arte marţiale mixte).


0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?