X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Înainte de luptă, Zuckerberg și Musk s-au antrenat cu un deținător de centură neagră

29 iun. 2023,, 16:15   Externe
3727 0

Antreprenorul american Ilon Musk și directorul general al Meta Corporation Mark Zuckerberg s-au antrenat pe rând cu deținătorul centurei negre Lex Friedman înaintea viitoarei lor luptă.

Friedman însuși a făcut anunțul pe Twitter.

Marți, 27 iunie, detinatorul centurii negre de jiu-jitsu Friedman, care s-a născut în Tadjikistan, a crescut la Moscova și s-a mutat în SUA când avea 11 ani, s-a antrenat cu Zuckerberg înainte de a posta pe rețelele de socializare că abia așteaptă "să înceapă antrenamentul cu Ilon Musk". El a adăugat că a fost "inspirat de faptul că i-a privit pe Ilon și Mark cum se angajează într-o călătorie în artele marțiale".

"Ieri am făcut o pregătire improvizată cu Ilon Musk care a durat câteva ore. Am fost impresionat de forța, rezistența, abilitățile sale de joc de picioare și de luptă. A fost epic. [...] Dar tot cred că lumea ar fi mai bună dacă ei [Mark și Ilon] ar continua să se antreneze în loc să se lupte în arenă. Cu toate acestea, așa cum a spus Ilon, cel mai probabil rezultat este cel care va distra publicul... Indiferent de situație, voi fi alături de amândoi dacă vor avea nevoie de mine", a adăugat Lex Freedmani cercetător, atlet și blogger.

Sub postarea lui Friedman, Musk a recunoscut că antrenamentul "a fost distractiv", dar nu a comentat probabilitatea unei lupte.


Musk a decis să se lupte cu Zuckerberg în ring după ce compania Meta a anunțat dezvoltarea unei aplicații rivale a Twitter cu numele de cod Project 92. Se remarcă faptul că directorul corporației a acceptat oferta omului de afaceri, cerându-i să numească un loc de desfășurare a luptei.

După aceasta, mama lui Musk, Mae Musk, a scris pe rețelele de socializare că i-a interzis fiului ei să se lupte cu Zuckerberg în ring. Fiul a apreciat umorul mamei sale, dar i-a cerut acesteia să se oprească. "Mamă, tot o să mă lupt cu el, oprește-te", a comentat el la postarea ei.

1
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?