Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Jennifer Lopez le răspunde fanilor

20 ian. 2021,, 20:30   Externe
11189 0

Jennifer Lopez i-a răspuns pe Instagram unui fan care crede că are injecții cu botox în față, acesta fiind și motivul pentru care arată atît de bine la 51 de ani, în viziunea lui, transmite stirileprotv.ro.

Artista a publicat pe contul ei un video în care se declară încîntată de o mască de față din colecția ei de produse cosmetice. Însă nu toți urmăritorii ei sînt convinși că pielea ei fină este naturală.

„Pot să menționez faptul că sprîncenele și fruntea nu se miscă deloc cînd vorbești? Cu siguranță ai Botox, mult, dar este în regulă. Doar spun”, i-a scris un fan.

Iar JLo i-a răspuns: „LOL este doar fața mea. Pentru a 500 oară spun că nu mi-am injectat Botox sau alte substanțe niciodată și nici nu am operații. Doar spun.”

Cîntăreața a declarat anterior că pielea ei și felul în care arată se datorează faptului că doarme cum trebuie, folosește SPF și serumuri și ia suplimente alimentare.


În prezent, Lopez se relaxează cu logodnicul în Caraibe. Papparazi au surprins-o la plajă în Insulele Turks și Caicos într-un costum de baie alb.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?