Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Italia a convocat o reuniune de urgență a structurilor de securitate

15 apr. 17:15   Externe
2333 0

În cursul zilei de astăzi, Italia a programat o serie de reuniuni de urgență ca răspuns la atacul iranian împotriva Israelului produs în noaptea de 13 spre 14 aprilie.

Ministrul de Interne Matteo Piantedosi a convocat pentru astăzi o reuniune a Comitetului pentru ordine națională și securitate publică, la care vor participa șefii agențiilor de securitate și de informații.

Ministrul de Externe, Antonio Tajani, și ministrul Apărării, Guido Crozetto, vor prezenta rapoarte în cadrul unei reuniuni comune a comisiilor pentru afaceri externe ale celor două camere ale parlamentului italian, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

Autoritățile italiene, potrivit presei, au actualizat lista locurilor care ar putea fi locul unor eventuale atacuri teroriste și care sînt supravegheate intens.

Înainte de aceasta, duminică, premierul Giorgia Meloni a prezidat o reuniune a Grupului celor Șapte, în urma căreia liderii au condamnat atacul Iranului împotriva Israelului și au făcut apel la acțiuni pentru a stabiliza situația din Orientul Mijlociu.

3
0
0
2
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?